top of page

Să fii influencer e ca orice al business

Updated: Sep 22, 2021


Online-ul si social media s-au schimbat super mult in ultimii ani si continua sa evolueze. Astăzi dacă ai o afacere sau dacă vrei sa te promovezi pentru un job, totul se face online. Si fie ca ai un business sau vrei sa excelezi in cariera sau vrei sa devii influencer, ai nevoie de abilități excepționale de a naviga jungla digitală și de a înțelege cum si ce sa faci pentru a ajunge PESTE cei cu care concurezi


Sa fii influencer e ca orice al business. Diferenta e ca spre deosebire de orice alt business, produsul principal esti tu. Restul ramane la fel. Tot trebuie sa iti promovezi produsul, sa il faci sa arate cat mai bine, sa ii aduci îmbunătățiri si așa mai departe. Tot o sa ai nevoie de branding pentru produsul tău, de un website, de o pagina de social media pe care trebuie sa postezi, tot o sa ai nevoie sa mergi pe la evenimente si conferinte, sa dai mailuri, sa negociezi si sa interactionezi cu oameni pentru a-ti promova produsul. Totul e fix la fel. Diferenta, din nou, este ca pentru un influencer, produsul principal este persoana sa.

De-a lungul experientei mele pe internet în România si nu numai am observat cat de important este sa intelegi acest mediu dacă vrei sa te descurci si sa excelezi. Nu trebuie sa fii expert în domeniu cum sunt eu de exemplu. Nu e nevoie sa investesti peste 10 ani din viață cum am făcut eu, pentru a ajunge sa gandesti ca un influencer. Poți sa faci un curs care sa te pregateasca din toate punctele de vedere pentru a naviga si domina jungla digitală. Si bineinteles sa iti influentezi în bine viața si cariera.


42 views0 comments

Comments


bottom of page