top of page

Trust your intuition and success will follow

Entrepreneur, #1 Best-Selling author, mom and motivational speaker

🌍 On a mission around the world with my sailboat

⛵ Based in the Mediterranean

📍Currently in Greece

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

Cu aproape un milion de abonați la canalul său YouTube, face bani din vlogging de pe vremea când în România nici măcar nu era cunoscut conceptul.

 

                                        - Forbes 2016 -

Mihai Alexandru Hash, ”Mikey Hash„ sau ”Hashul„ este este cunoscut de publicul larg drept primul vlogger din România. 

Poți să-mi spui ”începătorul„ fiindcă eu am început

               - NBV IS BACK - Biggest roast (song) -

IGU_4385-Edit.jpg

Pe vremea când cuvântul ”Influencer„ nici nu exista, Mihai era primul creator independent de conținut care ajungea la un milion de abonați pe Youtube în România. Cea mai mare parte a carierei sale de influencer și-a petrecut-o în vârf. A avut constant cel mai mare canal de youtube din România, a fost prima personalitate născută în online și recunoscută la nivel național și internațional. Primul ”transfer„ din online in TV cu emisiunea iComedy de pe Antena1, primul și singurul digital creator care a făcut interviuri cu Prim Ministrul României (Dacian Cioloș 2016), cu fostul Prim Ministru al Marii Britanii (Tony Blair 2019), Președinta Estoniei (Kersti Kaljulaid 2016) și multe alte personalități internaționale din domeniul muzicii, jocurilor, sau businessului ca Daniel Negreanu, Jason Derulo sau Kommer Damen.

...poate cel mai cunoscut creator de content pe Youtube, din România

 

                                        - DC News 2016 -

”Veni, vedi, vici„ spune Mihai când este întrebat despre cariera sa de influencer. Așa că pentru a cucerii noi domenii de alungul timpului Hashul a pus bazele unor noi companii din diverse domenii. Astfel s-au născut Viral Studios,  aplicația Clandesto sau Home Stash. 

 

Pe lângă ocupațiile sale diverse, oferă și consultanță, ține cursuri de pregătire și vorbește și la conferințe și evenimente.

Urmărește-mă pe social media

  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page